ברוכים הבאים לאתר האינטרנט של Schneider Electric

ברוכים הבאים לאתר שלנו.

באפשרותך לבחור מדינה אחרת כדי להציג את המוצרים הזמינים, או לעבור לאתר האינטרנט הגלובלי שלנו לקבלת פרטי החברה.

בחר מדינה אחרת או אזור אחר

• מדוע הביקוש המתגבר למחשוב קצה מניע אותנו לחשוב מחדש על אסטרטגיית ה-IT שלנו?

Prefab_IT-800x400

כיום, דרישות מחשוב הקצה גדלו באופן דרמטי, וזאת כדי לכסות מגוון רחב של יישומים. הדרישות נעות מניהול מכשירים באינטרנט של דברים, המאפשר אבטחה פיזית וסייבר, ועד האצת מהירות המסירה של תוכן, רוחב הפס ותמיכה בפעולות תקשורת ניידת.

על מנת לענות על הצורך המתגבר נדרשים מגוון רחב של פתרונות בעלי יכולת מחשוב גדולה יותר בקצה. יכולת זו מאפשרת ללקוח לחזות מראש את התהליך - מועד התקנה והפעלת הפתרון, גודלו הפיזי והתקציב הנדרש (לא אומדן)- מה שמאפשר לחברה לבצע תכנון קדימה. כל אלו נעשים בהתאמה מושלמת לצרכים ולדרישות של הלקוח.
    היתרונות הנוספים בפתרון טרומי של הדאטה סנטר הינם יכולת לחזות מראש את הביצועים, להטמעה מהירה, ולגמישות ויכולת גידול. יכולת חיזוי זו מובילה להפחתה של 60% בזמן קבלת מתקן עובד (12-18 שבועות), מזעור OVERSIZING, צמצום עלויות התפעול הגדלות (ככל שאנו מכוונים להספק גבוה יותר), ניידות המתקן ושימושו באתרים שונים ללא תשלום מיסים וארנונות, ביטול הצורך במבנה או חניון שלרוב קשה למצוא, פריסה נוחה בתצורות שונות על פי זמינות או דחיסות אנרגטית ומגוון מיגונים פיסיים הן לשוק הצבאי והן לשוק האזרחי.

הפתרון המתקדם ביותר המוצע כיום הוא דאטה סנטר נייד, המגיע למיקום המיועד כשהוא מוכן מראש וכולל תשתיות של עד ל- 100 קילו ואט לרבות אספקת חשמל, קירור, מסדים וניהול.

ניתן ליצור איתנו קשר ולבחון יחד איתנו כיצד יישום מיקרו דאטה סנטר בגדלים שונים בקצה, יכול לספק גמישות, קיבולת נוספת, הבטחת אבטחה והגברת המהירות בסביבה דינמית שכזו.

נכתב על ידי איתן אלי, מנהל לקוחות אסטרטגיים תחום Data Center ב-APC מקבוצת שניידר אלקטריק.
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.